Info student

Registratie

Student in Kortrijk en (binnenkort) op zoek naar werk? Kom zeker langs op de Jobhappening om zo uw toekomstige werkgever te ontmoeten. Je dient je op voorhand te registreren en uw CV op te laden. De ingang is gratis.

TIP: je hebt nog geen deftige CV en je wilt die door de VDAB laten nakijken? Dan kan je dit zonder problemen doen. Bij ‘upload CV’ staat een link waar je je CV op voorhand kan laten nakijken. Nadien kan je die opladen op de website.

Workshops

Je kan je inschrijven voor verschillende workshops. Hoe bereid ik me het best voor op een sollicitatiegesprek? Hoe overtuig je een werkgever om voor jou te kiezen? Sociale media inschakelen bij het solliciteren? Tips om de verborgen arbeidsmarkt te leren kennen?

Schrijf je als de bliksem in voor de workshops ( INSCHRIJVEN )!

Speeddates

Als student kan je een speeddate aanvragen of een workshop bijwonen. Registratie hiervoor kan vanaf 18 februari om 11u.

Er staan 210 bedrijven te zwaaien met vacatures en jij kan je kort even voorstellen. Je kan een speeddate aanvragen om een 12-tal minuutjes met uw toekomstige werkgever te spreken en hen te overhalen u de job van je leven te geven. Je kan uiteraard ook alle standhouders een bezoek brengen zonder een afspraak op voorhand.

TIP: breng genoeg CV’s mee!

Professionele foto

Je kan GRATIS een professionele foto laten nemen om op uw CV te zetten, uw Linkedin-profiel,…

Aanmelden

Je kan u aanmelden op 21 maart vanaf 13u aan Ingang Noord.

Info omtrent bereikbaarheid (Algemene info)

Voor wie?

Voor alle studenten uit Howest, KU Leuven (KU Leuven Kulak Campus Kortrijk), UGent (Campus Kortrijk) en VIVES die binnenkort afstuderen en alumni die in de streek op zoek zijn naar werk.

Wedstrijd

Maak kans op machtige prijzen waaronder de hoofdprijs een reis voor twee naar New York! Nog 5 studenten kunnen een tablet winnen en 10 studenten krijgen een boekenbon ter waarde van €100.

Vergeet je alvast niet te registeren!!!

wedstrijdreglement

Teaser

Editie 2018