Info student

Update

De Jobhappening van 26 maart 2020 wordt geannuleerd. We voorzien geen alternatieve datum en kijken uit naar de editie van 25 maart 2021.

Registratie

Student in Kortrijk en (binnenkort) op zoek naar werk? Kom zeker langs op de Jobhappening om zo uw toekomstige werkgever te ontmoeten. Je dient je op voorhand te registreren en enkele papieren versies van uw CV mee te brengen (registratie). De ingang is gratis.

TIP: Je hebt nog geen deftige CV en je wilt die door de experts laten nakijken? Dan kan je dit zonder problemen doen. Breng een afgedrukte versie van je CV mee en laat deze screenen door onze professionals.

Workshops

Je kan je inschrijven voor verschillende workshops. Hoe bereid ik me het best voor op een sollicitatiegesprek? Hoe overtuig je een werkgever om voor jou te kiezen? Sociale media inschakelen bij het solliciteren? Tips om de verborgen arbeidsmarkt te leren kennen?

Inschrijvingsmodule is binnenkort beschikbaar

Speeddates

Als student kan je een speeddate aanvragen of een workshop bijwonen. Registratie hiervoor kan vanaf 18 februari om 11u.

Er staan 230 bedrijven te zwaaien met vacatures en jij kan je kort even voorstellen. Je kan een speeddate aanvragen om een 12-tal minuutjes met uw toekomstige werkgever te spreken en hen te overhalen u de job van je leven te geven. Je kan uiteraard ook alle standhouders een bezoek brengen zonder een afspraak op voorhand.

TIP: breng genoeg CV’s mee!

Professionele foto

Je kan GRATIS een professionele foto laten nemen om op uw CV te zetten, uw Linkedin-profiel,…

Aanmelden

Je kan u aanmelden op 26 maart vanaf 13u aan Ingang Noord.

Info omtrent bereikbaarheid (Algemene info)

Voor wie?

Voor alle studenten uit Howest, KU Leuven (KU Leuven Kulak Campus Kortrijk), UGent (Campus Kortrijk) en VIVES die binnenkort afstuderen en alumni die in de streek op zoek zijn naar werk.

Teaser

Editie 2018