Programma

Beurs

Studenten kunnen de hele middag, tussen 13u en 17u, langsgaan bij de standhouders om zich voor te stellen en openstaande vacatures te bekijken. Wens je zeker een afspraak te maken met een standhouder, dan kan je een moment met hen blokkeren door op voorhand een speeddate aan te vragen. Inschrijvingsmodule is binnenkort beschikbaar.

Workshops

Zal binnenkort beschikbaar zijn

Als student kan je een speeddate aanvragen of een workshop bijwonen.

ZAAL 1: CV-screening

Schrijf je in om uw CV te laten screenen door professionals. Zij overlopen samen met u uw CV en geven suggesties om uw CV te verbeteren. Inschrijven hiervoor is verplicht. De CV-screening start vanaf 15u00 en telkens 12 minuten, net zoals bij de speeddates.

INSCHRIJVEN

ZAAL 2: Tips en Tricks van de VDAB

Weet je niet hoe je een sollicitatiebrief of CV moet opmaken? Wat mag ik tijdens het gesprek doen of zeker niet doen? Hoe kan ik via sociale media mijn gesprek beïnvloeden of mij zo laten opmerken? Je kan je voor iedere onderdeel apart inschrijven.

INSCHRIJVEN

ZAAL 3:

Tijdens je studie of net erna kan je uiteraard ook een eigen bedrijf starten. Wil je eens horen hoe het er bij anderen aan toe ging? Wat zijn de valkuilen? Hoe zijn ze zo ver geraakt? Schrijf je in voor één van onze interessante sprekers. Meer info volgt.

INSCHRIJVEN